NEW STEP BY STEP MAP FOR PREMIUM SANAL SUNUCU

New Step by Step Map For Premium Sanal Sunucu

New Step by Step Map For Premium Sanal Sunucu

Blog Article

Sanal sunucular, henüz geliştirme aşamasındaki projeler ya da canlı dağıtım için hazır olmayan sunucu kurulumları için take a look at alanı olarak kullanılabilir.

VPS serverlara istediğiniz CMS sistemini kurabilirsiniz. Hizmet aldığınız firmanın panelinden kurmak istediğiniz sistemi seçerek, sunucuda istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Hosting mi VPS sunucu mu?

Sunucularımız Türkiye’nin en iyi veri merkezi altyapısına ve Türkiye’nin tek Tier 3 veri merkezi sertifikasına sahip olan Türk Telekom İstanbul Gayrettepe veri merkezinde barındırılmaktadır.

Tüm sunucu altyapısında tamamı %one hundred SSD disklerden oluşan barındırma mimarisi ile yüksek performans Yedekleme Seçenekleri

Uygun fiyatlı İntel sunucularımızdan birini seçin ve kullanmaya başlayın. Aradığınız paket bulamıyor musunuz? Ekibimiz İle İletişime geçin.

VPS server veya bilinen adıyla bulut sunucusu, fiziksel bir depolama sistemine ihtiyaç duyulmadan bulut teknolojisi ortamında yer alan sanal sunuculara denir. XCloud VPS sunuculara istediğiniz her yerden erişim sağlayabilirsiniz. VPS sunucu ne işe yarar?

Yani hostinglerin desteklemediği herhangi bir yazılımı, vds sunucular destekler.Tabi bunun için bazı modüllerin kurulması gerekebilir.Bunun yanı sıra kaynaklar dedike olarak atandığı için kolay kolay darboğaz olmazlar ve limitlerde kullanılabilirler.

Hızlı Yardım: En yaygın soruların yanıtlarını içeren hızlı destek sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

VDS ile VPS Arasındaki Fark Nedir ? VPS kullanan kişiler sunucuları üzerinde işletim sistemi kuramazlar ve üst düzey erişim imkanlarına da VPS ile sahip değildirler. VDS kullanıcılarının ise her zaman sunucu üzerinde mutlak bir hakimiyetleri vardır ve tercih ettikleri zamanda işletim sistemlerini kurarak istedikleri değişiklikleri her zaman yapabilirler.

XCloud serverla ana sunucunuzdan kilometrelerce uzaktan bile erişim sağlayabilirsiniz. Fiziki sunucular ile yaptığınız Sanal Sunucu her şeyi VPS sunucuyla da yapabilirsiniz.

Ayrıca, sanal sunucu seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve fiziksel sunucu ile arasındaki farkları öğreneceksiniz. Sanal sunucuların sizin işletmeniz ya da web sitesiniz için doğru seçenek olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacak bu rehberimizden faydalanabilirsiniz.

IHS Telekom Kiralık Linux Sunucu hizmetlerini tercih ettiğinizde işletim sistemi olarak açık kaynaklı Linux işletim altyapısıyla sunucunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz. Linux sanal sunucu hizmetiyle birlikte Ubuntu, Centos işletim sistemlerinden birini tercih edebilir, sunucu yönetiminizi linux tabanlı sunucu işletim sistemleri üzerinde kolayca yapabilirsiniz.

İstediğiniz zaman sunucunuza linux yada Home windows işletim sistemlerinden herhangi birini tek tıkla kurabilirsiniz.

Saniyede ~8bin megabayt okuma, ~6bin megabayt yazma hızıyla sizlere eşsiz hızlı bir disk teknolojisinde mükemmel I/O deneyimi sunuyoruz.

Report this page